19. EKONOMSKI SAMIT SRBIJE U ORGANIZACIJI TGI GROUP INTERNATIONAL

Član Helenskog privrednog udruženja Srbije, TGI Group International, Vas poziva na 19. ekonomski samit Republike Srbije  koji se održava u ponedeljak i utorak, 07. i 08. oktobra 2019. u hotelu Metropol Palace Beograd.

TGI Group International organizuje 19. ekonomski samit Republike Srbije pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije, Udruženja poslovnih žena Srbije, Saveta stranih investitora i udruženja Confindustria.

Samit predstavlja bitan skup i svake godine privlači pažnju širokog auditorijuma, baveći se aktuelnim pitanjima za Srbiju sa posebnim akcenatom na privredni rast i pristupanje Srbije Evropskoj uniji.  Srbija, kao deo regiona, predstavlja značajan faktor saradnje i interakcije sa susednim državama, te će Samit i ove godine okupiti veliki broj govornika, panelista i učesnika iz regiona, a takođe i važne predstavnike međunarodne zajednice.

Ovogodišnji Samit otvara niz srodnih i aktuelnih pitanja koja se reflektuju iz tekućih dešavanja u oblasti politike i privrede Republike Srbije, među kojima su pitanja nacionalnih ciljeva u narednoj deceniji i shodno tome nacionalna strategija u cilju ostvarivanja privrednog rasta i jačanja bankarskog sistema, pitanje pristupanja Republike Srbije EU, kao i pitanja novih perspektiva Evropske unije shodno BREXIT-u. Samit će razmatrati i temu energetske geopolitike Srbije i regiona, kao pitanje stabilnosti jugoistočne Evrope; aktuelno pitanje odliva radne snage, statusa infrastrukturnih projekata i planiranja novih; takođe, na Samitu će govoriti i predstavnici vodećih globalnih preduzeća koje posluju u Srbiji, a temom digitalizacije i uticaja veštačke inteligencije u privrednim procesima zatvoriće se ovogodišnji Samit.

* Za sve članove Helenskog privrednog udruženja Srbije odobren je popust od 10% na kotizaciju *

Opširnije o samitu možete pročitati ovde, a obrazac učešća možete preuzeti ovde.

Popunjen obrazac pošaljite na e-adresu: marina.veljkovic@tsomokos.rs ili faks: +381 11 3283 540.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj + 381 11 3032235.