„BUSINESS PARTNER GREECE: WORKING TOGETHERˮ, CORD MAGAZINE

Član Heleneskog privrednog udruženja Srbije, časopis CorD Magazine izdavačke kuće alliance international media, pripremio je za maj mesec 11. godišnju publikaciju posvećenu Grčkoj, pod nazivom „Business Partner Greece: Working togetherˮ.

Kao i prethodnih godina, cilj izdanja je da se promovišu grčke kompanije i investitori u Srbiji, kao i da se predstave aktivnosti Helenskog privrednog udruženja Srbije.

Ovogodišnje izdanje je objavljeno na engleskom jeziku, kao specijalni dodatak časopisa CorD u maju 2019. godine, i distribuirano je direktno ekonomskim, diplomatskim i političkim liderima u Srbiji i regionu, kao i predstavnicima vlade, državnih institucija i udruženja, odnosno grupi od 50,000 čitalaca, što posebno utiče na još veću vidljivost poslovnih aktivnosti grčkih kompanija u Srbiji i naravno dobrih bilateralnih odnosa dveju zemalja.

Izdanje „Business Partner Greece: Working togetherˮ uključuje intervju zamenice ministra spoljnih poslova, gđe Athanasie Anagnostopoulou, poslanika i šefa Sektora spoljnih poslova Nove demokratije, g. Georgiosa Koumoutsakosa, predsednika Upravnog odbora Helenskog privrednog udruženja Srbije g. Zafeiriosa Lambadaridisa, izvršne direktorke HPU, gđice Selene Đorđević, generalne direktorke Alumil YU Industy i člana Upravnog odbora HPU, gđe Charikleie-Rite Lozinsky, direktora Kleemann, g. Odusseasa Markakisa, i generalnog direktora Veropoulos, g. Nikolaos Veropoulos.

Za pregled izdanja, kliknite ovde.