EUROFAST GLOBAL SLAVI SVOJ 40 ROĐENDAN

Član Helenskog privrednog udruženja Srbije, Eurofast Globalregionalna biznis savetodavna organizacija, slavi svoj 40 rođendan!

Menadžment ističe da je ovo vreme u kome žele da proslave svoj dosadašnji rad, podsete se nezaboravne istorije postojanja i vrednosti na kojima je zasnovana, i zahvale se svojim klijentima, partnerima i članovima tima. Tim povodom će u toku narednih 12 meseci organizovati seriju događaja, širom Jugoistočne Evrope i Bliskog Istoka, u gradovima gde imaju svoju kancelariju.

Eurofast je počeo kao mala računovodstvena agencija čiji su klijenti bili lokalni biznisi na Kipru. Danas, 40 godina kasnije, Eurofast ima 22 kancelarije širom regiona.

Christodoulous Damianou, izvršni direktor Eurofasta ističe: „Četrdeseta godina postojanja je prekretnica u radu naše organizacije. Naš uspeh u prethodnim godinama zasnovan je na pružanju sveukupnog i kvalitetnog servisa, što nas je svrstalo u najbolje lokalne savetnike regiona u kome poslujemo.”

Vise informacija o nizu dogadjaja koji su planirani ovim povodom biće uskoro dostupno na website-u i društvenim mrežama Eurofast Global-a i Helenskog privrednog udruženja Srbije.