INTELLI SOLUTIONS MEĐU 10 VRHUNSKIH CUSTOMER EXPERIENCE MANAGEMENT SOLUTION PROVIDERS

Član Helenskog privrednog udruženja Srbije, Intelli Solutions, ocenjen je od strane renomiranog časopisa CIO Applications kao jedan od 10 najboljih Customer Experience Management (CEM) Solution Providers u Evropi.

Uredništvo CIO Applications Europe je, u saradnji sa uglednim izborom generalnih direktora, direktorima CIO, VC i industrijskim analitičarima, izvršilo detaljnu evaluaciju provajdera CEM rešenja na evropskom tržištu i odobrio istaknute. Evaluacija je izvršena na osnovu brojnih kriterijuma o sposobnosti kompanija da isporučuju integrisana rešenja i usluge, koristeći nove tehnologije kao što su AI i Machine Learning, kako bi pomogli modernim evropskim preduzećima da efikasno usmere digitalnu transformaciju.

O ovoj časti, g. Panos Gialelis, generalni direktor Intelli, je istakao: „Svi mi u Intelli-u smo veoma ponosni na ovo novo odlikovanje na evropskom nivou - glavnu nagradu za naporan rad i predanost kompanije tokom godina. Strateški cilj kompanije ostaje inovacija i neprekidno unapređenje naših proizvoda i rešenja čime se kupcima pruža značajna poslovna vrednost “.

Opširnije