KONFERENCIJA SME 2019 U ORGANIZACIJI TGI GROUP INTERNATIONAL

Član Helenskog privrednog udruženja Srbije, TGI Group International, će u utorak, 14. maja 2019. godine organizovati konferenciju SME 2019 pod sloganom Snaga SME - Podsticaj i rast preduzećaˮ,  koja će se održati u hotelu Metropol Palace u Beogradu.

TGI Group International je organizator konferencije, a pokrovitelji su Unija poslodavaca Srbije, Udruženje poslovnih žena Srbije, Srpska asocijacija malih i srednjih preduzeća i Confindustria Serbia.  

Konferencija SME 2019 je posvećena razmatranju različitih izazova u poslovnom okruženju i načinima kako ih prevazići i olakšati poslovne operacije i procese, kao i kako stvoriti nove prilike za sektor male privrede u cilju ostvarenja rasta i poboljšanja celokupnog ekonomskog statusa u zemlji i regionu. Cilj konferencije je da se pruži adekvatna platforma za diskusiju među svim zainteresovanim stranama uključujući predstavnike Vlade, stručnjake i analitičare, predstavnike preduzeća iz Srbije i regiona  kao i predstavnike medija. Diskusija na teme od važnosti za SME sektor baviće se svakodnevnim izazovima u različitim aspektima poslovanja, zakonskom regulativom, poreskom politikom, digitalizacijom, kao sredstvom inovacije poslovnih operacija.

Teme konferencije:

  • Budućnost malih i srednjih preduzeća: kako obezbediti finansiranje i kako olakšati put u nove poduhvate
  • Novi teren za preduzetništvo: start-up i inovatori
  • Svet nije dovoljan - proširiti poslovanje van granica
  • Digitalni faktor - Uticaj IT, industrije 4.0 i automatizacije na MSP
  • Iskustva prodaje i marketinga – kako do ciljne publike

Detalji o konferenciji u prijavi učešća:

* Samo za članove Helenskog privrednog udruženja Srbije 10% popusta *

Za dodatne informacije:

TGI Group International: tel +381 11 3032235; mobilni tel. +381 65 3032236;

email: aleksandra.novakovic@tsomokos.rs