REGIONALNA KONFERENCIJA O TEHNOLOŠKIM INOVACIJAMA

Color Media Communications, pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, u saradnji sa Kabinetom ministra za inovacije i tehnološki razvoj i UNICEF-om, organizuje Innovation Talk 2018 - Regionalnu konferenciju o tehnološkim inovacijama.

Vreme i mesto: 29. novembar, Kombank dvorana (Dečanska 14, Beograd), 12-15h.

Na konferenciji će se govoriti o potencijalima korišćena novih tehnologija u biznisu, saznaćete na koji način su tehnologije promenile tradicionalne industrije, koje su nacionalne razvojne politike u oblasti inovacija i potencijali regionalne saradnje. Govorićemo o četvrtoj industrijskoj revoluciji i potpuno digitalizovanim fabrikama. Saznaćete kako primenom savremenih tehnologija dolazimo do novih rešenja za „pametne gradove“, koje su to tehnologije budućnosti koje će izmeniti našu svakodnevnicu, a pričaćemo i na temu korporativnih inovacija.

Svim gostima omogućeno je besplatno prisustvo na konferenciji popunjavanjem aplikacione forme koja se nalazi na linku i koju treba dostaviti putem maila office@hba.rs ili rsvp@communications.rs, (broj prijava nije ograničen).

Program događaja možete naći ovde.