SOK OD NARA OD HRANE MEDITERANA

Nar zauzima posebno mesto u grčkoj mitologiji. Osim što je veoma ukusan, ova voćka je izuzetno zdrava i u poređenju sa drugim voćkama sadrži najviše antioksidanata. Jedna čaša soka od nara sadrži 40% preporučene količine unosa vitamina C, A, E i folne kiseline. Osim što pospešuje imuni sistem, nar je dobar i za nokte, lepu i zdravu kosu i kožu.

Hrana Mediterana, koncept koji je sačinjen od najboljih i najukusnijih grčkih proizvoda, donosi i najlepši grčki sok od nara, a za one koji vole aroniju i višnju, u ponudi je sada i sok od nara-aronije (nar 85%, aronija 15%) i nara-višnje (nar 80%, višnja 20%).

Preporučljivo je popiti jednu flašicu od 250ml soka od nara dnevno za jačanje imunog sistema, koje nam je sada prekopotrebno u ovim hladnim danima.

Najleše grčke sokove možete naći u pakovanju od 250ml i 650ml u većini najvećih trgovinskih lanaca, Maxi, Aroma, Mercator, Idea, Univerexport, Vero, pod brendom Hrana Mediterana.

Sokovi su hladno ceđeni i pasterizovani kako bi imali što duži rok trajanja, ali od trenutka kada se otvore moraju se popiti u roku od 2-3 dana. Ne sadrže dodatne šećere, aditive i konzervanse, a najlepši su kada su blago ohlađeni, tako da ne treba zanemariti da se i u letnjim mesecima može putem ovih sokova unositi dodatna količina vitamina u vidu zdravog osveženja.

Sokovi se mogu poručiti i na online sajtu Hrane Mediterana.

Taste of sea and sun!

Hrana Mediterana