THE ECONOMIST: SVET U 2019. GODINI

Član Helenskog privrednog udruženja Srbije, Color Media Communications, Vas poziva na ovogodišnju konferenciju „The Economist: Svet u 2019ˮ, koja se u Srbiji organizuje sedmi put zaredom i koja je već postala prepoznatljiva kao događaj koji zatvara tekuću godinu zaključcima o poslovnom i političkom ambijentu Srbije i otvara pitanja od značaja za razvoj zemlje u narednoj godini. Konferencija će se održati 13. decembra u Domu Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu, a okupiće čelne ljude Vlade Srbije, Vlade Vojvodine, ambasadore, ekonomiste i vodeće privrednike iz Srbije i regiona.

Cilj konferencije je da se kroz konstruktivan dijalog predstavnika Vlade Srbije, predstavnika privrede, te diplomatskog kora, daju mišljenja, analize i osvrti na privredni ambijent, investicionu klimu i buduće korake koji čekaju Srbiju na putu ka pridruživanju EU, sprovođenju reformi kako zakonodavstva tako i društva u celiini. Kroz panele, prezentacije i studije slučaja istaknuti predstavnici poslovne, ekonomske, diplomatske i političke javnosti, obradiće teme i pokušati da odgovore na pitanja šta nas čeka u 2019. kada su u pitanju  teme od značaja za političku i ekonomsku situaciju u Srbiji, regionu i svetu.

Naglašavamo da je za članove Helenskog privrednog udruženja obezbeđen popust od 30%, a način prijave i više informacija o konferenciji možete pronaći ovde.