USPEŠNO ODRŽAN INTERNATIONAL NETWORKING COCKTAIL

Večeras se u hotelu Crowne Plaza, sa početkom u 19:30, održao treći po redu International Networking Cocktail, jedinstveni događaj koji na jednom mestu okuplja članice bilateralnih poslovnih udruženja u Srbiji.

Ove godine na International Networking Cocktail-u su učestvovali predstavnici kompanija članica Helenskog privrednog udruženja Srbije, Francusko-srpske privredne komore, Nemačko-srpske privredne komore AHK, Komore italijansko-srpskih privrednika, Slovenačkog poslovnog kluba, Hrvatskog poslovnog kluba, Švajcarsko-srpske trgovinske komore, Japanske poslovne alijanse u Srbiji, Holandsko-srpske privredne asocijacije, Nordijske poslovne alijanse, CANSEE Kanadsko-srpskog poslovnog udruženja, Belgijsko-srpske poslovne asocijacije i Britansko-srpske privredne komore.

Predstavnici bilateralnih poslovnih udruženja u prelepom ambijentu hotela Crowne Plaza dočekali su više od 300 gostiju, a cilj je bio da se što više kompanija članica upozna sa potencijalnim budućim partnerima i saradnicima.

Ova udružena akcija komora je samo jedan od događaja koji teže ka osnaživanju privrede u Srbiji kroz networking i povezivanje domaćih i stranih kompanija.