V+O COMMUNICATION PROSLAVIO 10 GODINA POSLOVANJA U SRBIJI

V+O Communication, vodeća konsultantska kuća u oblasti komunikacija, obeležila je 10 godina poslovanja u Srbiji, pod sloganom „Make It Count“. Značajan jubilej proslavljen je u prisustvu brojnih gostiju iz zemlje i inostranstva, u fantastičnoj atmosferi kluba Tranzit Nouveau. Na putu izazova i uspeha svih ovih godina, V+O dobijao je podršku klijenata, saradnika i prijatelja agencije. Ovim povodom, u Srbiju su doputovali vlasnici i osnivači gospodin Tomas Varvitsiotis, predsednik V+O Group, gospodin Janis Olimpios, potpredsednik i CEO V+O Group, kao i gospođa Katerina Sipitanou, regionalna direktorka V+O Group, koji su sa V+O timom Srbija sumirali utiske o postignutim uspesima, u želji da narednih 10 godina budu još ispunjenije, uspešnije i izazovnije.  

Ono što V+O Srbija svih ovih godina drži na kursu uspeha jesu dobre i sveže ideje, kreativno upakovane i strateški osmišljene u projekte, koji već punu deceniju postavljaju nove standarde u oblasti komunikacija. V+O Communication je u dosadašnjem radu strateški postavio i implementirao mnoge kampanje, kao što su nacionalna kampanja za prevenciju gojaznosti „Teži ravnoteži“, kampanja za osnaživanje mladih „Coca-Cola podrška mladima“ i „Budućnost za #5“, medijska kampanja za transparentnije javne finansije „DA se upoZNAMO“. V+O Srbija već dugi niz godina daje svoj doprinos jednoj izuzetno bitnoj oblasti u Srbiji kao što je zaštita životne sredine. Snaga V+O Communication Srbija leži u timu iskusnih profesionalaca, koji se pasionirano bave komunikacijama, svako iz svog ugla. Kada imate takve ljude u svom timu – uspeh je zagarantovan.

V+O Communication je vodeća konsultantska kuća u oblasti komunikacija u Jugoistočnoj Evropi. Pored Srbije i sa sedištem u Grčkoj, kancelarije se nalaze u Rumuniji, Bugarskoj, Albaniji i Kipru. Kao regionalni partneri i konsultanti brojnih korporacija i organizacija, ali i vlada i institucija, V+O pokriva širok spektar najrazličitijih usluga iz oblasti konsaltinga i komunikacija – od korporativne i brend komunikacije, odnosa sa medijima i odnosa sa uticajnim javnostima i vladom, krizne komunikacije, interne komunikacije, digitalne komunikacije, pa sve do organizacije događaja. Ono što predstavlja prirodan razvoj u oblasti komunikacija su neke nove specijalizovane usluge, poput Employer brending, kao načina za pozicioniranje kompanija na adekvatan način i privlačenje pravih kandidata, ali i motivisanje postojećih zaposlenih u pravcu veće lojalnosti kompanijii, kako bi oni zaista postali pravi ambasadori kompanije za koju rade.

Dodatno, sa specijalizovanom IT kompanijom V+O radi na razvoju jedne potpuno nove usluge koja još uvek ne postoji na tržištu Srbije, a odnosi se na mogućnosti korišćenja novih platformi i kokreacije u službi unapređenja biznisa i komunikacija, kroz stalno praćenje i preciznu analitiku. Ova usluga može biti od velike koristi u daljem razvoju jedne kompanije, ali i otvara mogućnost za uvođenje novih proizvoda i usluga, ili unapređenja zadovostva zaposlenih, kroz njihovo veće uključivanje u proces stvaralaštva unutar same kompanije.